Тина Търнър, емблематичната певица, известна като Кралицата на рокендрола, вече е

...
Тина Търнър, емблематичната певица, известна като Кралицата на рокендрола, вече е
Коментари Харесай

Тина Търнър стана кукла Барби

Тина Търнър, емблематичната певица, известна като " Кралицата на рокендрола ", към този момент е увековечена с кукла Барби в нейна чест.

Куклата е въодушевена от шлагера на Търнър, спечелил Грами, " What`s Love Got to Do With It ". Барби е облечена в тоалет, въодушевен от музикалния видеоклип на песента на Търнър - черна мини рокля, дънково яке и обеци.. и несъмнено, Барби е с паметната прическа на певицата.

Куклата Тина Търнър се предлага за $55 на уеб страницата на Mattel. Тя е основана, с цел да отпразнува " несравнимата кариера " на певицата, съгласно обява в Instagram от формалния акаунт на Barbie.

" За мен е чест да поздравявам моята Барби в групата на жените-пионери, които към този момент са показани, и да срещна повече деца с моето пътешестване ", разяснява певицата.

Търнър се причислява към други пионерски дами, които са били удостоявани с Барби, като бизнесдамата и човеколюбец Мадам Си Джей Уокър, приматологът Джейн Гудол и актрисата и активистка за правата на транссексуалните Лавърн Кокс, написа CNN.



Осемкратната носителка на " Грами " се радва на голям триумф в края на 60-те и началото на 70-те години на предишния век, създавайки куп шлагери дружно с някогашния си брачен партньор Айк Търнър, само че двойката се развежда през 1978 година след плевел брак.

В началото на ноември 2019 година Търнър участва на откриването на мюзикъла за нейния живот, подложен на Бродуей.

Тя се отдръпна от концертна активност след последното си турне, което завърши през 2009 година

Търнър, която е родена в Тенеси, се реалокира в Швейцария през 1995 година, поради нейния сътрудник в живота, роден в Германия, звукозаписния продуцент Ервин Бах. Тина се омъжва за него през 2013 година и става жител на Швейцария през април същата година.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР